Lundkommardagen 14. April

På søndag, 14. April setter vi opp båt utover til Lovund med avgang fra stedene Sandnessjøen, Bjørn og Nesna

Fra gammelt av har Lovundfolket sagt at "lun`j kjæm" den 14. april. Det samme sier de på Færøyene - og på Finnmarkskysten. Dagen er også regnet som den første sommerdagen - og den dagen bjørnen forlater hiet i de nordsvenske traktene.

14. April inviterer vi dere med utover til Lovund for å oppleve "Lundkommardagen" 

I år passer det ekstra bra siden det også er søndag og fridag for de fleste denne dagen. Vi tar sikte på avgang fra Sandnessjøen kl 10:15 deretter stopper vi innom Bjørn(10:30) og Nesna(11:15) for å ta med passasjerer derfra også. Ankomst Lovund ca 12:30

Det vil bli servert sen 2 retters lunsj på Lovund Hotell kl 14.30 (inkl i prisen.)
Klokken 16:00 blir det tur opp i lundeuren for dem som ønsker å gå i samlet flokk. (Avgang fra hotellet)

For de som ikke ønsker å gå opp i "Lundeuren" vil båten om været tillater det kjøre en safaritur rundt øya for å se etter Lunden. Vi beregner avgang ca. 16:30 for denne rundturen. Denne safarituren er gratis for dem som kjøper ordinær tur/returbillett. Hvis du ønsker å delta på denne så bare husk å krysse av rett antall for safarituren på bestillingsskjemaet.

Etter nedkomst fra "Lundeuren" ca 18.30 forbereder vi oss på seilasen hjemover igjen, avgang kl 19.00Ombord kan det fås kjøpt et utvalg av varme og kalde drikker, og i tillegg har båten også bevilling for alkohol med alle rettigheter.

Pris båtbillett tur/retur pr. person kr. 895,- (lunsj inkl)
Barn 0-1 gratis
Barn 2-12 495.-

Safaritur rundt Lovund, avgang ca 16:30 kr. 150,- (inkludert i prisen for dem som kjøper ordinær tur/returbillett, bare skriv i merknadsfeltet i bestillingen).

Bindene reservasjon av billetter gjøres direkte her på nettsiden. Betaling via kort på nettsiden. Alternativt kan påmelding sendes til post@lovundskyss.no 

OBS !  Når du bestiller så må du trykke 2 ganger på bekreft/send bestilling for at bestillingen skal registreres.

Ønsker du mer informasjon send oss gjerne en henvendelse via kontaktskjemaet


KONTAKT OSS I DAG