Baard-Loeken_www.nordnorge.com.jp

OPPLEVELSER

Copyright: Bård Løken / www.Nordnorge.com 

Lovundskyssutsikt.jpg

SKREDDERSØM

Lovund Skyss kan skreddersy turer etter ditt ønske. Sammen med gode samarbeidspartnere kan vi fikse det meste enten det er transport, overnatting, bespisning, guider eller aktiviteter både til vanns og til lands. 

Vi har båter for alle behov, alt fra mindre båter for inntil 12 passasjerer, helt opp til katamaranen MS Lovund Express som har kapasitet på 97 passasjerer. På turene er komfort i høysetet og det er muligheter for servering ombord. 

Vi har kontor i Sandnessjøen, men opererer langs hele kysten. Ta gjerne kontakt om du vil ha mer informasjon om våre turer, båttransport eller vil ha hjelp til å skreddersy din drømmereise på Helgeland! 

FINN DIN DRØMMETUR HER
 • Lundefugl_Marten-Bril

  LUNDEFUGL

  Copyright: Marten Bril 

  På Lovund kan du oppleve Helgelands største lundefuglkoloni som består av opp mot 300 000 lundefugler. Fra gammelt av har lovundfolket sagt at” lun’j kjæm den 14.april”. Vi tar dere med til lundefuglens rike på lundkommardagen og i sommersesongen for å oppleve lundefuglen i hekketida.

 • Helgeland-Reiseliv_www.visithelge

  VEGA & ÆRFUGLSAFARI

  Copyright: Helgeland Reiseliv / www.visithelgeland.com

  Bli med på tur til verdensarvområdet på Vega. På denne turen får du mulighet til å oppleve verdensarven og få et unikt innblikk i ærfuglenes rike. I juli kjører vi faste turer flere ganger i uka, men det er også mulig å booke en opplevelsestur til Vegaområdet året rundt. 

 • NordfjordRødøy.jpg

  NORDFJORDEN

  Nordfjorden er Nord-Norges svar på Geiranger. Vi tar deg med på en båttur du sent vil glemme. Svartisen, Polarsirkelen, fosser, stupbratte fjell,  og irrgrønt vann.På denne turen er det også gode muligheter for å oppleve et rikt dyreliv. 

 • Havfiske_Yngve Ask/Nordnorge.com

  HAVFISKE

  Prøv fiskelykken i vakre omgivelser. Vi tilbyr 3-timers fisketur med egen skipper som tar dere med til de beste fiskeplassene. 

 • Lovund Skyss AS

  PUB T' PUB

  Bli med på en annerledes øytur i skjærgården på Helgeland med livemusikk, god mat og unike pubstopp. Her får man oppleve både skjulte og kjente perler. Faste avganger hver lørdag hele sommeren. 

 • jetski seadoo

  VANNSCOOTER

  Få ting er så gøy som å suse fram på bølgene på en vannscooter! Spesielt i så fantastiske omgivelser som vi har her i nord. Vi tilbyr utleie av vannscooter.  

Copyright:  Yngve Ask / nordnorge.com

LovundSkyssHvitLogo.png

Torolv Kveldulvsons gt 39

8800 Sandnessjøen

DØGNÅPEN VAKTTELEFON: TLF: 99 16 65 22

Side laget av Nyt Helgeland AS 2021

 • Facebook