Nordfjorden.jpeg

OPPLEV NORD-NORGES GEIRANGER

På forespørsel
Minimum 5 timer

Vi tilbyr opplevelsesturer til Nord-Norges svar på Geiranger, nemlig den majestetiske Nordfjorden. Her stuper fjellene ned i det klare, irrgrønne vannet. På veien får vi oppleve mange av Helgelandskystens velkjente fjellformasjoner på nært hold og vi krysser også den magiske Polarsirkelen. Innover den trange fjordtarmen som er omringet av 1000 meterstopper på hver side får vi også se fossefallet Nattmoråga som har et fall på 300 meter. Helt innerst i fjorden hviler Svartisen, Norges nest største isbre.

 

Naturopplevelsene står i kø på denne turen og det er gode sjanser for å se havørn og oppleve Nordfjordens egen selkoloni. Selene ligger ofte og soler seg på svaberget eller dupper i vannet.  Er vi ekstra heldige får vi også hilse på den lokale grindhvalen som holder til i Melfjorden. Han er en nysgjerrigper som gjerne sirkler rundt båten for å ta en nærmere titt på turistene. 

 

Ombord kan det fås kjøpt et utvalg av varme og kalde drikker, og i tillegg har båten også bevilling for alkohol med alle rettigheter.

Turen kan skreddersys etter deres ønske, ta kontakt med oss hvis dere vil vite mer om turen vår i Nordfjorden. 

003093_Einar-Veimoen_www.nordnorge.com.j

Copyright: Einar Veimoen / Nordnorge.com 

007535_Jan-Inge-Larsen_Helgeland-Reiseli

Copyright: Jan Inge Larsen/ Helgeland Foto

nattmoråga.jpg