OM  OSS

Lovund Skyss ble etablert i 1997. Den første båten i selskapet var en "Viksund 1000 Alfa" med plass til 8-10 passasjerer.  Fra da har vi ekspandert og har seks fartøy i drift. Vi har båter med kapasitet fra 11 pax helt opp til katamaranen "M/S Lovund Express" som har kapasitet på 97 pax. 

 

Vårt mål er å være en foretrukket leverandør av transporttjenester og opplevelser på havet på Helgelandskysten, men også andre områder langs vår vakre kyst. 

 Vi driver flere båtruter på oppdrag fra Nordland Fylkeskommune, og i tillegg tilbyr vi båttransport, opplevelsesturer og charterturer. Vi har også reservebåt-tjenester til andre rederier. 

 

 I over 20 år har vi sørget for uforglemmelige turer på havet og vist frem både kjente og ukjente perler langs verdens vakreste kyst. Vi har gjennom mange år opparbeidet oss gode samarbeidspartnere langs hele Helgeland slik at vi kan gi våre passasjerer en best mulig Helgelandsopplevelse.

 

 Vi jobber hele tiden for at våre kunder skal ha en best mulig opplevelse, derfor er vi også tilgjengelige  24 timer i døgnet, 365 dager i året.

   Velkommen ombord!

VÅRE FARTØY

LovundExpress.jpg
LOVUND EXPRESS
KINGEN EXPRESS
Himmeltind.jpg
HIMMELTIND
HELGELAND EXPRESS
stadda_edited_edited_edited_edited.jpg
STÁDDÁ
FEMRIS
blixevent.jpg
THELMA 4
(TAXI & CHARTER)
legona_hp-2.jpg
LEGONA
(HELGELAND TAXIBÅT)
LovundSkyssHvitLogo.png

Torolv Kveldulvsons gt 39

8800 Sandnessjøen

DØGNÅPEN VAKTTELEFON: TLF: 99 16 65 22

Side laget av Nyt Helgeland AS 2021

  • Facebook