top of page
Baard-Loeken_www.nordnorge.com.jp

OPPLEVELSER

Copyright: Bård Løken / www.Nordnorge.com 

Lovundskyssutsikt.jpg

SKREDDERSØM

 

Lovund Skyss er en tilrettelegger for båtturer samt operatør for pakketurer, blåturer etc. Vår samarbeidspartner Adventure Helgeland tilrettelegger din perfekte turopplevelse langs Helgelandskysten.
 

Sammen med gode samarbeidspartnere organiseres transport, overnatting, bespisning, guider eller aktiviteter både til vanns og til lands.

Vi har båter for alle behov, alt fra mindre båter for inntil 12 passasjerer, helt opp til katamaranen MS Lovund Express som har kapasitet på 97 passasjerer. På turene er komfort i høysetet og det er muligheter for servering ombord. 

Vi har kontor i Sandnessjøen, men opererer langs hele kysten. Ta gjerne kontakt om du vil ha mer informasjon om våre turer eller båttransport på Helgeland! 

FINN DIN DRØMMETUR HER
Lovund Skyss AS

PUB T' PUB

Bli med på en annerledes øytur i skjærgården på Helgeland med livemusikk, god mat og unike pubstopp. Her får man oppleve både skjulte og kjente perler. Faste avganger hver lørdag hele sommeren. 

Havfiske_Yngve Ask/Nordnorge.com

HAVFISKE

Prøv fiskelykken i vakre omgivelser. Vi tilbyr 3-timers fisketur med egen skipper som tar dere med til de beste fiskeplassene. 

bottom of page